Thomas & Betts wordt ABB

30 juni 2016

Vanaf 1 juli gaan Thomas & Betts en ABB b.v. samen verder als één bedrijf. Als één ABB bieden wij u meer voorsprong, zowel in productontwikkeling als in servicegerichtheid. Een positieve integratie van twee kerngezonde organisaties gedreven door de wil om continu te verbeteren. Zo heeft u de voordelen van een wereldspeler lokaal binnen handbereik.

Wat verandert er?

Per 1 juli heten wij gezamenlijk ABB als bedrijf. Als u als klant vertrouwd bent met de merken VanLien, Ty-Rap en DTS ziet u als afzendernaam voortaan ABB in plaats van Thomas & Betts.

Werken met VanLien, Ty-Rap en DTS betekent vertrouwen op kwaliteit. Dat begrijpen wij als geen ander. Daarom blijven VanLien, Ty-Rap en DTS merken waarop wij, nu onder de ABB-vlag, graag met u de toekomst bouwen.

Wat bindt ons?

ABB is bekend als wereldleider in energie en industriële automatisering. Voor Thomas & Betts geldt dit op het gebied van elektrotechnische producten en diensten zoals noodverlichting, kabelmanagement en explosieveilige verlichting. ABB verbindt de wensen en behoeften van lokale opdrachtgevers met de veelzijdige mogelijkheden van het wereldwijde ABB-concern. Met het bundelen van onze ambities vertrouwen wij er op u een krachtige oplossing voor nu en in de toekomst te leveren, met directe bereikbaarheid zoals u van ons gewend bent. Voor vragen kunt u terecht bij uw vertrouwde contactpersoon.

Contact

Heeft u vragen of opmerkingen over VanLien, Ty-Rap of DTS producten? Neem dan contact met ons op:

Telefoon: +31 (0)180 641 888
E-mail klantenservice: cs.lp@nl.abb.com
E-mail Technische ondersteuning en service: NL-tech.nv@abb.com

#