Bezoek VanLien op Elektrotechniek 2015

Hal 11, stand D041

VanLien nodigt u graag uit op de stand van ABB voor Elektrotechniek 2015 dat dit jaar wordt gehouden van 29 september tot en met 2 oktober in de Jaarbeurs in Utrecht. Het wordt dit jaar helemaal anders, nieuw en spectaculair! De beursvloer wordt een plek waar de nieuwste innovaties en producten, verdeeld over vier toepassingsgebieden, worden getoond. Graag tot ziens in hal 11, stand D041.

Utiliteit
Op het toepassingsgebied utiliteit toont VanLien Noodverlichting u projectdekkende oplossingen voor duurzame installaties waarin veiligheid en comfort centraal staan. Ontdek de wereld boven het plafond en ervaar producten met uw eigen handen. Kortom, kom langs en ervaar het zelf.

Herkenbare omgevingen
Elke omgeving is uniek en vraagt daarom om specifieke productoplossingen. Toegespitst op de behoeften van de gebruikersgroepen. Evenals de omgevingen vormt utiliteit ook een uniek begrip want waar staat utiliteit nu precies voor? Utiliteit omvat grootschalige gebouwen die een bepaald nut hebben voor de gebruikersgroepen. Een aantal van deze gebouwen vindt u terug in het toepassingsgebied in de vorm van drie thema’s: kantoor, hotel en zorg. Elk thema toont producten met typerende eigenschappen voor de desbetreffende omgeving en vormen samen de totale ABB oplossing.

Ontdek de wereld boven het plafond
Voor velen onbekend terrein, voor anderen juist een dagelijks repeterend beeld: de wereld boven het plafond. Daarom tonen wij op toepassingsgebied utiliteit deze wereld en laten bezoekers ontdekken wat zich hierboven allemaal afspeelt. De ervaren bezoekers zien een vertrouwd beeld met daarin in één oogopslag de productinnovaties van ABB, Busch-Jaeger en VanLien. Oplossingen die inspelen op duurzaam en eenvoudig installeren en tevens BIM proof zin. Benieuwd naar BIM? Laat u informeren in de BIM hoek elders op het toepassingsgebied utiliteit.

Producten zelf ervaren?
Wilt u zelf de touwtjes in handen nemen? Dit kan bij de doe-tafel. Stroop de mouwen op en probeer de producten zelf uit. Daag uw collega uit en ga onderling de strijd aan wie het snelst monteert. Of test uw kennis en laat u volledig updaten bij de kennis-en-ervaar tafel. Steek via de tunnel vol productinnovaties over naar het toepassingsgebied woningbouw of via het centrale gangpad en ervaar ook de producten op de toepassingsgebieden industrie en energie & infra. Welk toepassingsgebied u ook bezoekt één ding is zeker, ABB toont u een projectdekkende oplossing.

#