Nieuwsarchief

 • Aspergeliefhebbers opgelet
  Voor de echte aspergeliefhebbers combineren we asperges én noodverlichting. Bezoek in mei en juni de Rexel aspergedagen op diverse locaties in het land.
 • IEBU kiest voor VanLien
  21 november 2012 - IEBU (Installatiecombinatie Nieuwbouw Erasmus MC) kiest voor stekerbare en voorgemonteerde Serenga vluchtwegaanduiding van VanLien. Voor alle partijen een prachtig project, niet enkel vanwege de omvang – een totale oppervlakte van 185.000 m2 – maar zeker ook vanwege de specifieke noodverlichtingsoplossingen welke door een goede samenwerking tot stand zijn gekomen.
 • Aan boord tijdens TU EXPO 2012
  24 oktober 2012 - VanLien toont u op het benedendek, standnummer 30, naast het slimme inspectie- en onderhoudssoftware Naveo, waarmee u 24/7 inzicht heeft in al uw decentrale noodverlichtingsinstallaties, ook een compleet led programma.
 • VanLien geeft Naveo lezing, komt u ook?
  11 mei 2012 - In de praktijk is het inspecteren, onderhouden en registreren van noodverlichting een tijdrovend proces door veel handmatig, dubbel werk zoals schrijven, typen en onnodig heen en weer rijden.
 • VanLien over het Bouwbesluit 2012
  4 mei 2012 - ‘Normen en bewustwording zorgen voor meer veiligheid’ Ondanks de komst van het nieuwe Bouwbesluit begin deze maand blijft de verantwoordelijkheid voor de brandveiligheid van een gebouw op de eerste plaats een zaak van de gebouweigenaar of –eindgebruiker zelf.
 • Prijslijst 2012
  30 maart 2012 - De VanLien prijslijst 2012 is gereed, hierin vindt u de vanaf 1 april a.s. geldende prijzen van zowel de bestaande VanLien producten als een aantal nieuwe producten als Previx led, Previx inbouw, WER led en de BIMO handlamp.
 • Razendsnelle vluchtwegaanduiding nu ook in led
  14 maart 2012 - VanLien introduceert Previx led. De razendsnelle noodverlichtingsoplossing voor vrijwel iedere omgeving, is er nu ook met een lange levensduur led lichtbron.
 • VanLien klassieker voorzien van led technologie
  29 februari 2012 - VanLien introduceert u WER led, de klassieker onder vluchtwegaanduiding bewijst u design en voordeel in één. De WER led is eenvoudig te integreren in vrijwel ieder interieurconcept: stijlvol, geometrisch vormgegeven met prismadoppen als een fraai detail.
 • Prettige feestdagen
  23 december 2011 - VanLien wenst u prettige feestdagen en een mooi, maar vooral veilig, nieuwjaar!
 • VanLien voorziet Katreinetoren van unieke noodvoedingsinstallatie, van 0 naar 300 kVA binnen één seconde
  24 juni 2011 - De Katreinetoren is voorzien van een voor Nederlandse begrippen unieke noodvoedingsinstallatie. Uniek zijn een zeer hoge overbelasting- en kortsluitingcapaciteit en de inschakelsnelheid.
 • Vernieuwde Prijslijst
  28 april 2011 - VanLien introduceert u de vernieuwe Prijslijst, prijzen zijn geldig vanaf 1 April 2011. De overzichtelijke index voorzien van afbeeldingen en paginanummering van zowel het armatuur als de bijbehorende accessoires zorgt ervoor dat u snel en gemakkelijk door de prijslijst heen kunt bladeren.
 • VanLien neemt deel aan KZM event
  7 maart 2011 - Woensdagavond 6 april a.s. organiseert TU Watergraafsmeer een event speciaal gericht op de Klein Zakelijke Markt. VanLien is hierbij aanwezig en geeft u de gelegenheid het assortiment uitgebreid te bekijken.
 • Fluorescentie armaturen in een handomdraai vervangen door led
  14 februari 2011 - Werkt u dagelijks met noodverlichting dan kent u het belang van energiezuinige armaturen. Maar hoe vervangt u een fluorescentie armatuur voor een led armatuur zonder plafondbeschadigingen en extra montagetijd?
 • Led event met een Japans tintje
  23 november 2010 - Op 29 november 2010 neemt VanLien deel aan het Only Led Event, georganiseerd door Rexel, gehouden in de moderne locatie Japanse Watergarden in Naaldwijk (adres: Grote Woerdlaan 38). Tussen de Japanse cultuur en natuur toont VanLien u diverse led producten, zoals: Serenga, Optilux, Aqualux en Optilux led renovatiemodule.
 • Armaturenbrochure 2010 - 2011
  23 november 2010 - VanLien introduceert u de nieuwe Armaturenbrochure 2010 - 2011, download deze op de website of vraag een exemplaar aan via info@vanlien.nl. Op de pagina "Nieuw in deze brochure" ziet u in één oogopslag de nieuwste ontwikkelingen die in de brochure zijn opgenomen, zoals: Total Cost of Ownership en de Optilux led renovatiemodule.
 • Verbeterde Serenga lichtprestaties
  22 november 2010 - Profiteer nu van de nog betere lichtprestatie van de Serenga lichtspots. Waar voorheen grote armaturen het werk deden, plaatst u nu witte, zwarte of aluminiumkleurige lichtspots voor een optimaal veiligheidsresultaat.
 • Bezoek VanLien op TU Expo 2010
  2 november 2010 - Wederom is VanLien present tijdens EXPO die dit jaar volledig in het teken staat van "stroom". Van 19 oktober t/m 30 november vaart de TU Boot weer langs diverse locaties. Op het benedendek toont VanLien u beursprimeurs waarmee u direct van slim voordeel in tijd, geld, gemak en multifunctionaliteit profiteert.
 • Gratis bal in Previx actiebundel
  17 mei 2010 - Profiteer nu van de Previx zomeractie. Bij aankoop van drie PRE-1 armaturen ontvangt u een gratis "all-in-one-bal", inclusief pomp.
 • Zin in een WK voorronde met Van Lien en TU 's Hertogenbosch?
  17 mei 2010 - Houd ook de vooravond van het WK, 10 juni 2010, vrij in uw agenda voor de jaarlijkse party van TU 's Hertogenbosch.
 • De vliegende installateur
  17 mei 2010 - Ontmoet VanLien op 8 en 9 juni 2010 op de beurs De Vliegende Installateur van Elektrokern Schuurman en Gevier. Op vliegveld Airstrip Drachten (adres: De Knobben 100B) ziet u de nieuwste VanLien producten in demonstratie.
 • Serenga Led Lights Opbouw
  11 januari 2010 - Waar voorheen grote armaturen het werk deden, plaatst u nu de compacte Serenga led opbouwspot voor een optimaal veiligheidsresultaat op betonplafonds. Het futuristische ontwerp combineert de hoogste staat van bedrijfszekerheid in vlucthwegverlichting met uitgekiende lichtoptiek.
 • Snel en kostenbewust upgraden met Optilux led Renovatiemodule
  11 januari 2010 - Upgrade nu uw bestaande Optilux vluchtwegsignalering van fluorescentiebuis naar led met de Optilux renovatiemodule. Zo behoudt u de Optilux design uitstraling, maar doet u tegelijkertijd uw voordeel met 100.000 branduren voor pictogramaanlichting.
 • Probeer nu Previx bij Technische Unie
  6 januari 2010 - Probeer VanLien Previx in januari en februari 2010 in Technische Unie’s servicecentra. VanLien Previx combineert, voor een aantrekkelijke prijs, vluchtwegverlichting en vluchtwegsignalering met zelftest in één armatuur.
 • Editie 2: VanLien Serenga brochure
  16 oktober 2009 - Download nu de nieuwe gecombineerde Serenga led brochure. In deze brochure leest u alles over Serenga led inbouw- en opbouwspot en Serenga led vluchtwegsignalering.
 • Optilux en Aqualux met led
  16 oktober 2009 - Wilt u betrouwbaarheid en lichtprestatie in led verlichting? VanLien introduceert u Optilux en Aqualux led vluchtwegsignalering. Verkrijgbaar in zowel wand- als (DZ) plafondmodel biedt de led lichtbron u een lange levensduur met laag energieverbruik.
 • VanLien Previx: kwaliteit in eenvoud
  1 oktober 2009 - VanLien Previx past in iedere omgeving waar een snelle noodverlichtingsoplossing noodzaak is. Previx combineert, voor een aantrekkelijke prijs, vluchtwegverlichting en vluchtwegsignalering in één armatuur.
 • Bezoek VanLien op Elektrotechniek 2009
  1 augustus 2009 - Maak het u zelf gemakkelijk en bezoek VanLien maandag 28 september tot en met vrijdag 2 november a.s. tijdens Elektrotechniek 2009 in Jaarbeurs Utrecht. Gratis entreekaarten ontvangt u via de button op de frontpage.
 • Eén jaar terugverdientijd met Serenga Led Signs
  20 juli 2009 - Met VanLien Serenga led vluchtwegsinalering bespaart u maar liefst 39% tijdens de totale bouwcyclus. Led lichtbronnen reduceren het aantal onderhoudsmomenten fors ten aanzien van reguliere 8 Watt armaturen.
 • Kostenbesparend nachtwaakverlichten met Serenga Led Lights
  1 juni 2009 - Haal meer uit uw noodverlichting. Zet uw Serenga led lichtspot kostenefficiënt in als nachtwaak- en anti-inbraakverlichting. Op deze wijze gebruikt u uw Serenga inbouw- of opbouwspot niet alleen in geval van nood, maar ieder etmaal.
 • Serenga uitstekend alternatief noodunits
  4 mei 2009 - Bouwt u met behulp van een noodunit een regulier armatuur om naar een noodfunctie dan is egale uitlichting alsmede conformiteit met de Europese noodverlichtingsnorm IEC 60598-2-22 niet gegarandeerd.
 • Geen losse montagebeugels met Serenga Signs
  7 april 2009 - De modulaire Serenga Led Signs producten zijn eenvoudig te projecteren, bestellen en installeren. Zo kunt u de Elektronicabox op alle zijden van het Serenga frame monteren.
 • Altijd flexibel met Serenga pictogramfolies
  6 april 2009 - Serenga Led Signs kenmerken zich naast hun compacte opbouw door hun vergaande flexibiliteit. Wist u bijvoorbeeld dat VanLien u de pictogramfolie "vluchtwegrichting rechtdoor" standaard meelevert? Dit betekent dat u in 70% van de gevallen direct aan de slag kunt.
 • Nieuw: Serenga LED opbouwspot
  27 maart 2009 - VanLien maakt van de nood een deugd. Waar voorheen grote armaturen het werk deden, plaatst u nu de compacte Serenga Led lichtspot voor een optimaal veiligheidsresultaat. Het minuscule, futuristisch ontwerp combineert de hoogste staat van bedrijfszekerheid in vluchtwegverlichting met uitgekiende lichtoptiek.
 • Optilux - nieuwe modulaire pictogramkits
  5 maart 2009 - VanLien heeft de pictogramreeks voor de Optilux sterk vereenvoudigd. Dit betekent dat de gehele Optilux reeks minder varianten/artikelnummers (armaturen) zal krijgen. Alle Optilux types eindigend op "...DZ" zullen hierdoor op (korte) termijn komen te vervallen.
 • Schrijf u nu in voor de cursus noodverlichtingsdeskundige
  16 februari 2009 - Wilt u voor de zomervakantie noodverlichtingsexpert worden of u gedegen voorbereiden op het examen? Schrijf u dan nu in voor de cursus Noodverlichtingsdeskundige. VanLien biedt u naast de driedaagse cursus ook een unieke eendaagse variant.
 • Gold Award voor Thomas & Betts Netherlands
  9 februari 2009 - Dinsdag 3 februari 2009 jl. ontving Thomas & Betts Netherlands, de organisatie achter VanLien Noodverlichting, de speciale Gold Award van ISO en VCA* auditor Lloyd. Met deze Gold Award erkent Lloyd dat Thomas & Betts Netherlands, met al zijn medewerkers, onophoudelijk werkt aan de kwaliteitsverbetering.
 • Synfra tunnelevacuatie: veilig voor gebruikers, praktisch in onderhoud
  1 januari 2009 - Synfra is de eerste Nederlandse evacuatieoplossing voor trein- en verkeerstunnels. Marktleider VanLien introduceert u het projectdekkende Synfra productprogramma van vluchtwegaanduidingsarmaturen alsmede vluchtweg-, evacuatie- en accentverlichting.
 • Heeft u de prijslijst 2009 al?
  19 december 2008 - VanLien biedt u voorsprong in noodverlichting. Dat merkt u in uitgebreide productinformatie, daadwerkelijke productontwikkelingen, verkoopondersteuning, service en actuele prijzen.
 • VanLien op Elektro Vakbeurs Hardenberg 2008
  15 oktober 2008 - Installateurs in het Noorden en Oost Nederland hebben de Elektro Vakbeurs Hardenberg 2008 al in hun agenda genoteerd. Op 9, 10 en 11 december 2008 toont VanLien u wederom haar innovaties en productvernieuwingen in hal 1 direct bij binnenkomst, naast de Technische Unie.
 • VanLien komt met TU EXPO naar u toe!
  1 oktober 2008 - Vanaf 8 oktober tot en met 20 november meert de TU Expo boot weer 22 avonden door heel Nederland aan. Dat betekent: informatie binnen handbereik! VanLien informeert en inspireert u op Stroomdeklocatie 68.
 • Veiligheid zwembad schiet vaak tekort
  15 juli 2008 - Bron: Algemeen Dagblad van 15 juli 2008: Een derde van de overdekte zwembaden in Nederland overtreedt de veiligheidsregels. Dat concludeert de VROM-inspectie na controle van 72 zwemgelegenheden.
 • Cursusdata najaar 2008 Noodverlichtingsdeskundige
  21 april 2008 - De cursusdata voor het najaar 2008 zijn bekend. Wilt u echter voor de zomervakantie noodverlichtingsexpert worden of u gedegen voorbereiden op het examen, dan zijn er in mei en juni nog enkele plaatsen beschikbaar.
 • Editie 2: Kennisblad Normering, Wetgeving en Advies
  10 maart 2008 - Noodverlichting is aan strikte wetten en richtlijnen gebonden. In het kennisblad Normering, Wetgeving en Advies (editie 2) geeft VanLien u op compacte wijze een actueel overzicht van alle relevante definities, regelgeving en normering op het gebied van vluchtwegaanduiding, nood- en veiligheidsverlichting.
 • Win gratis kaarten voor Light + Building
  29 februari 2008 - Wilt u 's werelds grootste platform voor de lichtmarkt bezoeken? Van Lien Noodverlichting geeft 100 vouchers weg voor een gratis entree op de Light+Building 2008 in Frankfurt Messe.
 • Thomas & Betts op Light + Building 2008
  19 februari 2008 - Van 6 tot en met 11 april 2008 toont Thomas & Betts u op Light + Building, 's werelds grootste platform voor de lichtmarkt, Serenga vluchtwegsignalering en Serenga LED Downlighter in hal 8/gang A/stand 45.
 • Onderdelenlijst eenvoudig downloaden op www.vanlien.nl
  24 januari 2008 - Bent u voor een jaarlijkse inspectie en onderhoudsronde op zoek naar onderdeleninformatie van onze noodverlichtingsarmaturen? We hebben nu een complete onderdelenlijst (batterijen, elektronica etc.) beschikbaar op onze website waar u met een paar eenvoudige klikken uw armatuur selecteert en de onderdelen en prijzen op rij heeft.
 • Nieuwe documentatie: download hem nu!
  22 januari 2008 - VanLien introduceert een geheel nieuwe documentatie die het nog handiger en sneller maakt om complete informatie te vinden over armaturen, systemen en diensten. Nieuw zijn o.a. de overzichtelijk Quick Guides, de uitvouwbare legenda op basis van symbolen en de Kennisbladen.
 • Cursus Noodverlichtingsdeskundige voorjaar 2008
  21 januari 2008 - Na een succesvolle start van de Cursus Noodverlichtingsdeskundige eind 2007, zijn er weer nieuwe data beschikbaar voor de eerste helft van 2008.
 • Nieuw: Aqualux met lichtsensor (LS) en vriescel (FR) opties
  1 oktober 2007 - De Aqualux productlijn van VanLien is uitbegebreid met 2 nieuwe varianten. Dit maakt het mogelijk om Aqualux nog breder in te zetten bij projecten. Naast vochtige en veeleisende omgevingen zoals sporthallen, scholen, zwembaden, stadions, lichte industrie en openbare gebouwen, kan de Aqualux nu ook worden ingezet op vele andere locaties.
 • VanLien in Kenniscentrum Brandveiligheid DRAKA Kabel
  1 augustus 2007 - Draka, één van de vooraanstaande kabelleveranciers in Nederland is een initiatief gestart om alle ins en outs met betrekking brandveiligheid onder één dak te brengen. Met het initiatief "Is jouw geweten brandschoon" is er nu een Kenniscentrum ingericht waar o.a. installateurs, brandweer, opdrachtgevers en adviseurs terecht kunnen voor informatie en seminars.
 • VanLien steunt MILA trailer initiatief
  1 juli 2007 - In 2007 is een initiatief gestart in opdracht van de vakgroepen VEI en UNETO-VNI om kennis in Nederland op het gebied van verlichting en noodverlichting toegankelijker te maken. Om de drempel voor iedereen die betrokken is bij het ontwerp, advies en installatie van (nood)verlichting zo laag mogelijk te maken is het idee ontstaan om een trailer in te richten als leslocatie.
 • Nieuw: Serenga LED Downlighter - vluchtwegverlichting
  1 januari 2007 - Het multifunctionele Serenga vluchtwegsignaleringssysteem is nu uitgebreid met vluchtweg-, anti-paniek, object- en oriëntatieverlichting in montagevriendelijke spotvorm. Waar verhoudingsgewijs grote armaturen het werk deden, plaatst u de kleine Serenga Downlighter voor eenzelfde resultaat.
 • VanLien Synfra op Infratech 2007
  13 december 2006 - Bezoek VanLien van 16 tot en met 19 mei op de Infratech 2007 in Ahoy Rotterdam. In hal 5 stand 557 lichten wij u het complete Synfra tunnelveiligheidsconcept toe.
 • Actie SER Pictomap op Elektrotechniek 2005 een succes
  27 februari 2006 - Op vertoon van hun uitnodiging wonnen de eerste 1000 VanLien standbezoekers op de Elektrotechniek 2005 een gratis Serenga Pictomap. In deze openwaaierende box heeft u verwisselde en ongebruikte pictogrammen altijd overzichtelijk en compact bij de hand.
 • Introductie Synfra tunnelevacuatie op vakbeurs Intertraffic
  31 januari 2006 - Maak van 4 tot 7 april 2006 kennis met VanLiens vernieuwende tunnelconcept Synfra op de vakbeurs Intertraffic in Amsterdam RAI. In hal 4 stand 406 tonen wij u hoe Synfra veiligheid combineert met voordelen in installatie, vervanging en onderhoud.
 • VanLien Safety Services: 100% zekerheid, continuïteit en gemak
  24 januari 2006 - Onderhoudswerkzaamheden bij bestaande noodverlichtingsinstallaties vragen om een verantwoord startpunt. VanLien Noodverlichting biedt u Safety Services.
 • Bezoek VanLien op Expo-boot Technische Unie
  1 juli 2005 - Van 14 maart tot en met 27 april 2006 verwelkomen wij u graag op de Expo-boot van de Technische Unie. Ervaar hoe u in drie stappen Serenga vluchtwegsignalering samenstelt of ontvang persoonlijk advies over inspectie- en upgradediensten van VanLien Safety Services.
 • Rexel Nederland organiseert 5 regiobeurzen
  29 september 2004 - Rexel Nederland houdt onder het thema 'Het gezicht van Rexel' dit jaar 5 regiobeurzen door het hele land. Het nieuwe gezicht van Rexel staat voor innovatie op het gebied van producten, diensten en partnership.
 • Gemeenten eisen onderhoud van noodverlichting
  29 september 2004 - De gemeenten Tilburg en Castricum stellen sinds kort als voorwaarde dat, voor het verkrijgen van een gebruiksvergunning, het onderhoud van de noodverlichting goed geregeld is.
 • Ook VanLien op de Nationale Elektro Dag
  22 september 2004 - Onder het motto van kennisoverdracht en ontmoeting, wordt op 6 oktober 2004 De Nationale Elektro Dag in Utrecht georganiseerd. Voor alle partijen uit de elektrotechnische branche is deze dag een 'must'.
 • Bernard ElektroShow 2004 dit jaar op 3 locaties
  16 augustus 2004 - In Nijkerk, Rotterdam en Veldhoven presenteren de leveranciers van Bernard Elektrotechnische Groothandel hun producten. Thema van de drie, naar een geheel nieuw concept opgezette shows zal zijn: vooruitgang.
 • Thomas & Betts heeft eigen noodverlichtingsmagazine
  10 augustus 2004 - 'Technical Insights'-Noodverlichting is een uitgave van GooMedia. In dit aansprekende en makkelijk leesbare magazine leest u alles over noodverlichting.
 • Seminar 'Een stevig onderhoud over noodverlichting'
  4 augustus 2004 - Op 17 november organiseren ISSO, NVFN en UNETO-VNI een seminar over noodverlichting.
 • Tritium vluchtwegaanduiding stralende verliezer?
  27 juli 2004 - Recentelijk werd in Nederland een nieuw type vluchtwegaanduiding op de markt geïntroduceerd. Deze vluchtwegaanduiding werkt op 'ioniserend gas' genaamd Tritium, een radioactieve stof.
 • Sterke partners: Ajax en VanLien werken samen
  26 juli 2004 - Ajax Brandbeveiliging en VanLien Noodverlichting hebben onlangs een samenwerkingsovereenkomst gesloten. Aanleiding is de toenemende vraag om inspectie en onderhoud van brandbeveiligingsystemen met die van noodverlichting te combineren.
 • Richtlijn voor inspectie en onderhoud noodverlichting
  21 juli 2004 - Sinds begin juni 2004 is deze eerste richtlijn beschikbaar. De zogeheten ISSO richtlijn nr. 79 verschaft een duidelijke handleiding voor gestructureerd en uniform onderhoud van noodverlichtingsinstallaties. Zij is bedoeld voor inspectiebedrijven, maar ook voor adviseurs, gebouwbeheerders, werkgevers, Arbo-diensten en de brandweer.
 • Aqualux armatuur nu met dubbelzijdige kap
  20 juli 2004 - Met de dubbelzijdige versie kunt u de Aqualux armatuur nu nog makkelijker toepassen op plaatsen zoals T-splitsingen en kruisingen. Door een eenvoudig te monteren trapeziumkap kan de reguliere vluchtwegaanduiding worden veranderd in een dubbelzijdige.
 • Glaspaleis te Heerlen wint Bouwfonds Award
  20 juli 2004 - Het Glaspaleis te Heerlen heeft de eerste editie van de Bouwfonds Award voor Vitale Monumenten gewonnen. De award zal vervolgens ieder jaar worden uitgereikt aan een monument dat na een restauratie een nieuwe bestemming heeft gekregen en toegankelijk is geworden voor het publiek.
 • Controle centrale voeding nu via netwerk mogelijk
  19 juli 2004 - U kunt vanaf nu de status van uw noodverlichtingsinstallatie op uw lokale PC uitlezen. Dit verhoogt het gebruiksgemak bij het controleren van uw installatie.
 • 50 jaar - VanLien trakteert
  2 juni 2004 - Met een ludiek voertuig, de Piaggio Ape, bezoeken de medewerkers VanLien Noodverlichting deze weken 100 groothandelsvestigingen door heel Nederland. Alle medewerkers worden getrakteerd op champagnevlaai.
 • VanLien neemt deel aan de HVL beurs
  2 juni 2004 - Onder het motto 'samen sterk door innovatie' organiseert HVL op 10 juni 2004 in Eindhoven haar jaarlijkse installatiebeurs. In het kader van de samenwerking met haar partners neemt VanLien Noodverlichting aan deze beurs deel.
 • Nieuwe Europese richtlijn batterijen op komst
  12 maart 2004 - Begin 2004 is door de Commissie van de Europese Gemeenschappen een voorstel gelanceerd voor een nieuwe Europese richtlijn betreffende batterijen en accu's. Producenten en importeurs waren in Nederland reeds verplicht om alle batterijen met een gewicht tot één kilo te laten inzamelen.
 • EXPO 2004 - de TU boot vaart weer
  3 maart 2004 - Tot en met 31 maart 2004 doet de varende productshow van de Technische Unie een groot aantal Nederlandse havens aan.
 • VanLien op de Light & Building
  28 januari 2004 - Van 18 t/m 22 april 2004 vindt in Frankfurt weer de internationale vakbeurs voor architectuur en techniek plaats. Met haar 2.215 exposanten en naar verwachting 110.000 bezoekers op 100.000m2 is deze beurs de belangrijkste internationale beurs op dit gebied.
 • Prijslijst 2004 - nu aanvragen!
  13 januari 2004 - De nieuwe Prijslijst 2004 kunt u nu gemakkelijk via de link 'Documentatie' aanvragen (horizontale menubalk).
 • Controle van noodverlichting nu kinderspel
  14 augustus 2003 - Noodverlichting kunt u nu ook eenvoudig controleren op moeilijk bereikbare plaatsen. Via alle grote elektrotechnische groothandels levert VanLien Noodverlichting vanaf september de eerste noodverlichtingsarmatuur met infrarood afstandsbediening: Aqualux.
 • VanLien brengt licht in de “Tunnel of Light”
  13 augustus 2003 - Op de beurs Elektrotechniek 2003 zal VanLien Noodverlichting nieuwe producten en ideeën op een ongebruikelijke manier aan de bezoekers tonen.
#